DJEČJE LIKOVNE RADIONICE NA ENGLESKOM JEZIKU

Likovne radionice su izvrstan način usvajanja novih ideja i znanja te potiču slobodno izražavanje kroz zabavne aktivnosti bliske mlađim uzrastima. Naša želja jest kroz vođeni strukturirani rad maksimalno iskoristiti dječji potencijal usvajanja znanja i osigurati poticajnu atmosferu koja djeci pruža sigurost i želju za izražavanjem. Vaši najmlađi će kroz igru, zabavu i likovno izražavanje imati prilike učiti strani jezik i upoznati različitosti kultura engleskog govornog područja.

Nastava je strukturirana oko tema aktualnih u zimskom periodu, odnosno blagdana te običaja koji su popularni u zemljama engleskog govornog područja: Halloween, Thanksgiving, Native American Heritage day i Christmas. Navedene teme djeca će istražiti kroz raznolike likovne tehnike poput crtanja, izrezivanja kolaža, slikanja, bojanja ili modeliranja, a sve u svrhu usvajanja vokabulara I jezičnih struktura engleskog govornog jezika.

“Iskipajte nam svoje najmilije i provedite subotnje prijepodne na špici”

Male grupe polaznika jamče ugodnu i opuštenu atmosferu za slobodno verbalno i likovno izražavanje, a stručno vodstvo muško-ženskog para edukatora s višegodišnjim iskustvom osigurat će vašoj djeci zabavne i poticajne trenutke

Nastava se odvija paralelno na hrvatskom i engleskom jeziku. 

Radionice se održavaju u prijepodnevnim satima u samom centru grada.

Svakom je djetetu osiguran vlastiti stol, dovoljno slobodnog prostora uz propisani razmak među polaznicima, kao i svi za rad potrebni materijali, maske I dezinfekcijska sredstva.

Sve što djeca izrade tijekom radionice mogu ponijeti sa sobom.

  • Halloween – 24.10., 31.10.
  • Thanksgiving & Native American Heritage day – 07.11., 14.11., 21.11.
  • Christmas – 28.11., 05.12., 12.12.

2 sata – 299 kn

16 sati – 1499 kn

Pošaljite upit!